Contact

 

Adres

Bezoekadres:
GGZ Nederland
Piet Mondriaanplein 25
3812 GZ Amersfoort
 
Bezoekers kunnen parkeren bij het
P+R terrein of in een
betaald parkeervak naast het pand.
 
Mindervaliden, leveranciers en trainers kunnen zich aanmelden als bezoeker bij de ingang van de parkeergarage via de intercom en kunnen bij vertrek bij de receptie van GGZ Nederland een uitrijpas halen. Dit dient u vooraf bij het maken van een afspraak aan te geven i.v.m. een beperkt aantal parkeerplaatsen.
 
Postadres:
GGZ Nederland
Postbus 830
3800 AV Amersfoort

 

Persvragen

Voor persvragen zijn wij bereikbaar via 033 460 8900. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met onze persvoorlichter Mariska Siebring: 06 15 51 99 24, mail: pers@ggznederland.nl

 

 

Leerlingen/studenten kunnen vragen en eventuele verzoeken voor interviews die zij hebben per mail sturen naar  info@ggznederland.nl

 
Vragen
  • Heeft u een zorginhoudelijke vraag? GGZ Nederland is zelf geen zorgaanbieder, maar een branchevereniging. Neem voor zorginhoudelijke vragen contact op met een huisarts, sociaal wijkteam of ggz-instelling bij u in de buurt.
  • Heeft u een vraag over de cao of daaraan gerelateerde onderwerpen? P&O-afdelingen van onze leden kunnen terecht bij de Werkgeversservice. Werknemers kunnen in eerste instantie met hun vraag terecht bij de eigen P&O-afdeling en vervolgens als zij lid zijn van een werknemersorganisatie bij hun eigen werknemersorganisatie.
  • Heeft u een vraag aan branchevereniging GGZ Nederland? Mail ons via het onderstaande contactformulier. Wij streven ernaar om u op korte termijn te antwoorden.

Werken of stage lopen bij GGZ Nederland?

Zoek je een stageplek bij onze brancheorganisatie? Uw (open) sollicitatie of stageverzoek kan gericht worden aan de afdeling HRM. Wij verlenen zelf geen zorg, maar zijn een branchevereniging. Voor een stageplek bij één van de instellingen kun je het beste de instelling zelf benaderen.

 

Contactformulier