Thema's

Werkgeversservice

Voor ondersteuning en advies over de cao en daaraan gerelateerde onderwerpen kunnen HRM-afdelingen van onze leden terecht bij de Werkgeversservice via e-mail werkgeversservice@ggznederland.nl. Onze doelstelling is om binnen 3 werkdagen te reageren. Als dit niet lukt, nemen wij contact op met de vragensteller. Op verzoek is telefonisch contact mogelijk.

Werknemers kunnen in eerste instantie met hun vraag terecht bij de eigen HRM-afdeling en vervolgens (als zij lid zijn van een werknemersorganisatie) bij hun eigen werknemersorganisatie. De adressen vindt u hier.

De Werkgeversservice beheert ook het Cao Kennisnet. Dit is een website met achtergrondinformatie over de CAO GGZ en daaraan gerelateerde onderwerpen. Het Cao Kennisnet is alleen toegankelijk voor HRM-afdelingen van lidinstellingen en geregistreerde volgers van GGZ Nederland.

Voor een kennismaking en verdieping van de kennis over de CAO GGZ heeft de Werkgeversservice een aantal cursussen ontwikkeld. In de cursussen wordt intensief met cao-vraagstukken gewerkt en is er ook tijd om ervaringen met HRM-ers uit andere instellingen uit te wisselen. Meer informatie vindt u hier.

Feiten en cijfers Werkgeversservice

Totaal over 2018 zijn er 1696 vragen gesteld aan de Werkgeversservice.

 

 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op

Contact
Gerelateerd nieuws

Bestuur GGZ Nederland akkoord met cao ggz 2017-2019

Op 2 juni zijn de leden van GGZ Nederland geraadpleegd over het onderhandelaarsakkoord. In navolgin... » Lees meer